Rietje Hersbach-Oostvogels

Rietje Hersbach-Oostvogels woont in Roosendaal, is getrouwd, moeder van twee kinderen en oma van vier kleinkinderen. 

Rietje is 28 jaar bij de gemeente Roosendaal in dienst geweest. Onder andere als project assistent bij de afdelingen ‘Ruimtelijke Ontwikkeling’ en ‘Economie en Maatschappij’. Eerder was ze als managementassistent verbonden aan het ‘Centrum voor de Kunsten’, afdeling muziek (de voormalige muziekschool). Na de gemeentelijke reorganisatie van 1991 is Rietje betrokken geweest bij de oprichting van het ‘Stedelijk Instituut Welzijn’, dat toen in de plaats kwam van Saroen; Stichting voor Samenlevingsopbouw.

Sinds mei 2020 geniet Rietje van haar pensioen. In haar vrije tijd is zij bestuurslid bij de Stichting Blommenkinders Festival. Verder past ze op de kleinkinderen, ze schildert en maakt grote wandelingen. In de prachtige omgeving van Roosendaal, maar ook op andere plaatsen in binnen- en buitenland. Andere hobby’s zijn lezen, muziek beluisteren, koken en tuinieren.

Rietje is secretaris/penningmeester van de Adviesraad en verzorgt de externe communicatie, zoals de opstelling en verzending van de nieuwsbrieven en het onderhouden van de sociale media; Facebook, website enz.