Annette Klaver

Annette Klaver houdt zich binnen de Adviesraad bezig met de domeinen bestaanszekerheid en eenzaamheid. Annette heeft altijd interesse gehad in maatschappelijke thema’s en hoopt in de Adviesraad het taboe wat onder andere rust op armoede en eenzaamheid weg te kunnen nemen.  Dat mensen zich een weg kunnen banen uit armoede en eenzaamheid vindt Annette heel belangrijk. Zij wil zich hiervoor dan ook met al haar enthousiasme inzetten.

In het dagelijks leven is Annette ambtelijk secretaris. In deze functie is ze vooral ondersteunend bezig. Ze vindt het dan ook heel leuk om bij de Adviesraad aan de andere kant van de tafel te zitten. Naast haar baan en lidmaatschap van de Adviesraad is Annette vicevoorzitter van een vereniging van eigenaren van en appartementencomplex.

In haar vrije tijd leest Annette heel graag, haar e-reader is een vast accessoire in haar tas en een vrij moment wordt door haar benut om even te lezen. De inrichting van haar huis, paarden en haar huisdieren zijn ook een aantal van haar passies.